Koje boje idu uz vaš horoskopski znak?

Autor Datum 23/03/2016

Proljetni šoping organizirajte u skladu sa astro savjetima.
trendi haljine

Ovan

Ovnovi treba nositi crvenu boju. Njihov vladar je Mars, zato im pristaju energične boje. Nježne nijanse jednostavno nisu za njih. Na njima će dobro izgledati i ono što drugi ne mogu kombinirati, boje koje nikako ne idu zajedno.

Bik

Roza je boja koja je za Bikove preporučljiva, kao i sve nijanse zelene. Bikovi vole cvjetne dezene i boje proljeća. Sve, samo da nisu u “mrtvim” nijansama. Crveno im se ne preporučuje.

Blizanci

Za Blizance je žuta boja, narančasta, siva, kao i nježna nebo plava. Vjetropiri Blizanci vole kombinirati crnu i bijelu. Žuta u detaljima, kao i narančasta im se takodje preporučuju.

Rak

Preporuka za Rakove je da se okruže srebrnom i bijelom bojom. To ih smiruje. Što više nosite bijelo, srebrno, može i plavo, samo da su svijetle nijanse. Prostor u kojem boravite se treba opušta i da podsjeća na more.

Lav

Crveno i zlatno su boje kojima Lav treba se okruži i da ih nosi. Boja Sunca, vladara znaka Lava, tjera ovaj znak da šljašti. Svijetle nijanse i upadljiv nakit su dobri za Lava. Oker je boja koja im također prija.

Djevica

Smeđe, oker, siva, ali i zelena, boja trave, su preporučljive za ovaj znak. Zemljani znak Djevica voli svedene kombinacije, ne previše upadljive boje. Namještaj u boji drveta ili od drveta je onaj koji obično biraju. Bitni su im detalji.

Vaga

Roza, bijelo, nježno plavo, sivo, krem, pastelne boje, svjetlo zelena. Vage maskirati vrlo skladno, vole nježne boje koje se lako kombiniraju. Neupadljivo, lijepo i elegantno. I namještaj u njihovoj kući treba biti u neutralnim bojama.

Škorpion

Za Škorpiju su bordo i crno. Lako se kombiniraju s drugim bojama, a osim u ormaru, Škorpioni bi trebalo u ovim bojama imati i namještaj.

Strijelac

Preporučuju im se teget i ljubičasta, ali i tamno plava. Jupiter vlada ovim znakom, pa se ljubičasta ili tamno plava vezuje za ovu planetu. Mada, Strijelac je jedan od rijetkih znakova koji će se odlučiti za šarenilo boja, jer smatra da mu sve odgovaraju.

Jarac

Sivo, boja kamena, kao i crno su boje za Jarca, ali im pristaje i smeđe boje. Praktični i poslovni, pripadnici ovog znaka su staloženi tako da ne eksperimentiraju mnogo ni s bojama.

Vodenjak

Tirkizna boja, siva i plava se preporučuju ovom znaku. Pristaje im i teget i modro plava.

Ribe

Plavo, zeleno, svjetloplavo, teget, ljubičasto su za Ribe. Sve nijanse mora su dobre za ovaj znak. Isto tako, makar u spavaćoj bi trebali imati neku nijansu plave. Treba izbjegavati boje zemlje, kao i boje vatre.

Izvor: Tarot & Horoskop

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.