Koje vam cipele najbolje odgovaraju?

Obuće nikad dovoljno, uvijek nam fali bar još jedan par. Netko više voli visoke potpetice, netko ravne, uglavnom imamo svoje favorite u cipelarniku. Međutim, važno je znati što odgovara vašoj građi i zato, ma koliko vam se dopadale visoke štiklice ili platforme, ne kupujte ih jer su to bačene pare.

Platforme

Obuća s platformama idealna je za djevojke s jačim nogama i širim zglobovima jer vizualno produžuje nogu i one u njima izgledaju vitkije. Platforma je stoga odličan izbor i za niske žene.

Cipele s visokom i tankom potpeticom

Ovo je idealan model za visoke i vitke žene. Pravilo je jednostavno: ako ste tanki, neka takva bude i vaša peta. Štikle su odlične i za žene s uskim zglobovima, ali ako imate jače noge, trebalo bi izbjegavati tanke pete jer će vam noge izgledati još glomaznije.

Cipele sa zaobljenim vrhom

Ukoliko želite vam stopalo izgleda šire, trebalo bi da se odlučite za ovakve cipele. Mogu se pronaći gotovo u svim bojama is različitom veličinom potpetica, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.

Cipele s tankim kaiščićem

Kaiščići, i to što tanji, odličan su izbor za djevojke s jačim nogama. Cilj je što manje “zatvoriti” nogu. Ako imate tanke zglobove, onda su cipele s debljim kaiščićem pravi izbor za vas jer noga izgleda ljepše.

Otvorene cipele ili one s ukrasima

Mala stopala izgledaju veće u cipelama s ukrasima ili otvorenih prstiju. Ako vam je važno da noga izgleda veće, onda izbjegavajte cipele s okruglim vrhom. U skladu s ovim, djevojkama koje žele im stopala izgledaju manje savjetuje se da izbjegavaju otvorene cipele.
Izvor:Still