Koji je pravi put do muškog srca?

Ne odgovarajte mu na poruku bar tri sata! Ne zovite ga kad je s prijateljima! Nemojte se ponašate kao da ste previše zainteresirani, to je pogrešna taktika i nikako nemojte pravite prvi korak ili prvi da mu šaljete poruku, to je stvarno očajno!
zaljubljeni par srce

Čini se da je pravila sve više i više, a spontanih poteza sve manje.

Provoditi vrijeme s osobom koja vas usrećuje više i nije tako jednostavno, jer, bez prave taktike, on će izgubiti interes, a ti vi ćete ostati sami, poraženi i iskorišteni.

Da, nitko od nas ne želi vjerovati u točnost svega ovoga, ali činjenica je da smo svi isprobali da budemo prirodni i bez imalo glume i pretvaranja da smo ono što nismo, a kako se to završilo? Ostale smo same, razočarane i tužne? Upravo tako. Čini se da nam nije dopušteno da pokazujemo svoje pravo lice i zaboravljamo na igrice toplo-hladno ukoliko želimo biti poželjne.

Problem s igranjem “ljubavnih igrica” jeste taj što se morate pripremiti na gubitak. Ako ste previše zauzeti izigravanjem nedodirljive i neuhvatljive, nećete imati vremena uživati u sitnicama koje ljubav donosi.

Možda želimo da se osjećamo poželjno, ali ne bismo to trebali iz pogrešnih razloga.

Ne bismo morali od nekoga da pravimo svog ljubavnog roba, ako je on pravi za vas, voljet će vas baš onakvu kakva vi jeste.

Zaključak? Prava taktika nema. Mi navijamo za vaš prirodno “ja”, a casual igara (dok su god u mjeri) mogu samo dodatno pojačati njegov interes prema vama. Na kraju krajeva, sve je malo zanimljivije kad se na trenutke čini nedostižnim.