Koji vam kupaći kostim najbolje pristaje?

Sunčano vrijeme i visoke temperature podsjetilo nas je da uskoro slijedi odlazak na more! Sad je pravo vrijeme da otpočnete sa pripremama, kako biste u potpunosti bili zadovoljni svojim izgledom na plaži. Osim vježbanja, anticelulitnih masaža, dijeta, odlazaka u solarijum, jedan od bitnih momenata svakako je odabir kupaćeg kostima u kojem ćete najbolje istaći svoje adute i prikriti nedostatke. Mi vam možemo pomoći u tome!

Kakav kupaći kostim najbolje pristaje tvojoj tjelesnoj građi?

KRUŠKA

Širi bokovi i kukovi, uzak struk i male grudi. Djevojke s kruškolikom građom tijela trebale bi izbjegavati jednodijelne kupaće kostime jer oni ne oblikuju i ne ističu stražnjicu na najbolji način. Najbolji izbor za njih su dvodijelni badići, kod kojih se gornji dio ističe jarkom bojom ili upečatljivim dezenom, dok je donji dio jednobojan. Tako će svu pažnju sa donjeg dijela tijela, koji želite sakriti, usmjeriti na gornji, kojeg želite naglasiti.

JABUKA

Tanje noge i ruke, te zaobljeniji gornji dio tijela (trbuh i struk) karakteristike su jabukolike građe tijela. Djevojke s ovakvom građom, trebale bi izbjegavati gornje dijelove kupaćih kostima u obliku topa. Njima najbolje pristaju jednodijelni kupaći kostimi. No, ukoliko ipak više vole dvodijelne, trebaju voditi računa da donji dio sadrži neki zanimljiv detalj, a gornji da bude jednobojan i manje upadljiv.

RAVNA GRAĐA TIJELA

Tijelo poput dječaka imaju vitke djevojke bez izraženih oblina. Njima najbolje pristaju jednodijelni kostimi, s duboko izrezanim dijelovima koji će stvoriti dojam užeg struka. Ipak, ukoliko se odluče za dvodijelni kupaći kostim, onda bi oba dijela trebala da budu iste boje ili dezena, kako jedan ne bi odvlačio pažnju s drugog, kako ne biste nepotrebno naglašavali jedan ili odvlačili pažnju s drugog dijela tijela.

PJEŠČANI SAT

Sretnice sa proporcionalnim grudima i stražnjicom, uskim strukom i širim bokovima najlakše pronalaze savršen kupaći kostim za sebe. Mogu se igrati s jednodijelnim i dvodijelnim komadima, kao i jednobojnim i šarenim varijantama.
Izvor:ljepota.ba