U kojim prilikama je ketering najbolja opcija

Autor Datum 18/05/2018

Ketering je u većini slučajeva dobar izbor, ali nije uvek neophodan i najbolja opcija. Štedi vam vreme, u nekim slučajevima i novac, ne morate da se nervirate, a na kraju ispadne i mnogo bolje nego što ste zamišljali. U nekim situacijama je ketering i jedina opcija. Dobar ketering zaista može da bude dobra opcija gotovo uvek. Međutim, pre naručivanja keteringa dobro procenite kakva je kompanija koja se time bavi, koliko dugo postoji i kakvi su utisci korisnika.

Ketering za poslovne proslave

Ovo je jedna od onih situacija kada ketering morate naručiti. Kada organizujete proslave i kada planirate i da bude hrane, onda vam ništa drugo ne preostaje nego da naručite ketering. To je i najsigurnija opcija, kada je reč o bezbednosti hrane. Sa druge strane, ketering, dobro upakovan i dobro spremljen može i te kako da ostavi dobar utisak na vaše poslovne parntere i saradnike. Dakle, druga opcija u ovom slučaju ne postoji. Naravno, kako su to često proslave za veći broj ljudi, na vreme kontaktirajte agenciju i dogovorite se o količini i vrsti hrane koju želite. Za ovu priliku biće vam potreban ketering koji uključuje sve – i slano i slatko posluženje.

Ketering za slabe

Ketering takođe može da bude odlična opcija i kada spremate slavu. Naravno mnogi misle da rade nešto pogrešno ukoliko naručuju ketering za slavu, ali jednostavno su ponekad okolnosti takve da je nemoguće pripremiti tu količinu hrane. Teško je raditi, brinuti o deci i u isto vreme pripremati hranu za veliki broj ljudi, posebno ukoliko slavski dan pada na radni dan. U tim situacijama ketering se čini kao veoma dobar izbor. Oni koji se bave keteringom vrlo dobro znaju u kakvoj se situaciji nalaze ljudi koji jednostavno ne stižu da pripreme granu i zato su osmislili kompletan slavski meni, koji je prilagođen kako tradiciji, tako i modernim standardima. Prednost keteringa za slave je i u tome što će vaši gosti probati nešto što do sada nikada nisu. Neko će umesto vas razmišljati o svemu, a vi ćete biti odmorni i moći ćete kvalitetno da provodite vreme sa vašim prijateljima i rodbinom.

Druženje sa bliskim prijateljima

Ako znate i volite da kuvate, onda je najbolja varijanta da za duženje sa uskim krugom svojih bliskih prijatelja spremate sami. I to ne samo zbog toga što će možda vaša večera biti bolja, već zato što je poseban osećaj kada spremate za prijatelje. Ako i niste vešti u kuhinji možete pokušati, ili naručiti ketering, a jedan deo spremiti sami. Na primer, naručite kanapee, a napravite nešto jednostavnije, nekoliko salata, na primer. Na taj način ste se ipak posvetili pripremi i uložili dobru volju, a ipak vam je ostalo dovoljno slobodnog vremena za ostale aktivnosti i odmor, kako biste uživali sa prijateljima.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.