Komplimenti koje muškarci vole da čuju

Autor Datum 05/07/2016

Ove komplimente muškarci jako vole da čuju.
komplimenti koje muskarci vole da cuju

“Odlično mirišeš.”

Ako postoji išta što su romantične komedije usadile muškarcima u glavu, onda je to da moraju mirišu na svježu sandalovinu i kupine. I to isključivo da bi njihove djevojke cijele dane provodile mirišući njihove majice onda kada ih nema, da bi ih oblačile i buljile u strop misleći na njih.

“Osjećam se sigurno s tobom.”

Muškarci žele osjećati kao veliki, nježni, plišani medvjedi, ali u isto vrijeme kao ubilački hibrid nekog opasnog grizlija. To pokriva sve osnove jer im govorite da se osjećate sigurno u njihovom naručju ali biste na njega računali i kada bi vas napali vukovi.

“Da li si ti to vježbao?”

Samo se pretvarajte da ima mišiće, OK?

“Sjajno se snalaziš u popravcima.”

Ako učinite da se osjeća kao najbolji majstor na svijetu samo zato što je postavio komad papira ispod nogare stola koji se klati, osjećat će se dobro tjednima.

“Imaš dobar stil.”

Većina muškaraca ne za da se obuče. Ako ikada uvuče košulju u hlače vjerojatno će pomisliti da je vrhunski izveo neki “Džastin Timberlejk” potez. Čestitajte mu što makar ne izgleda kao da se tek vratio s terevenke koja je trajala tjednima.

“Imaš cool posao!”

Većina ljudi ne voli svoj posao, a činjenica da pola svog života provode upravo tamo za njih je depresivna. Ako čuje da ste zapravo ljubomorni na ono čime se on bavi može biti dobar način da mu podignete samopouzdanje.

“Duhovit si.”

Ako je vjerovati Pinterest, Marilyn Monroe jednom je izjavila: “Ako možete nasmijete djevojku, možete sve učiniti.” Kao na primjer da je osvojite. Zato pohvalite njegov humor, osjećat će se kao da vas je oborio s nogu.

“Imaš tako nježne usne.”

Muškarci su programirani da ustuknu kad god im date kompliment vezan za njihov fizički izgled. Ovaj kompliment je ipak uredu, iako u isto vrijeme sugerira da želite ga poljubite.
Izvor:cosmopolitan

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.