Komplimenti koje muškarci žele da čuju

Iako mnogi ne misle tako i ne govori se često o tome – muškarcima komplimenti znače podjednako kao i ženama. Predstavljamo vam najčešće tipove komplimenata koji će oraspoložiti vašeg partnera.
muskarci komplimenti

Komplimenti koju ukazuju na to da ga poštujete

Jedna od stvari koje čine da se muškarac prosto “istopi” je kada može osjetiti da ga partnerica poštuje, podržava i vjeruje u njega – u tom trenutku imat će osjećaj kao da može postići bilo što.

Komplimenti vezani za izgled

Mušakrce u prosjeku dobivaju znatno manje komplimenata na račun izgleda od žena, tako da nije ni čudo što su poneki prilično nesigurni po tom pitanju – svakoj osobi prija kada zna da privlači svog partnera.

Komplimenti koji ukazuju na to da cijenite njegov trud

Pokažite mu da cijenite ono što čini za vas, makar bile i najbezazlenije i najmanje stvari u pitanju, poput iznošenja smeća ili pripremanja obroka. To će učiniti da se vaša jača polovica osjeća znatno potrebnije i voljeniji.

Komplimenti koji govore da imate povjerenje u njega

Krivite za to društvo, biologiju, ili bilo što drugo, ali muškarci vole imati vodstvo. Dajte mu na znanje da mu vjerujete i da volite njegovu sposobnost da vas vodi.

Komplimenti koji ukazuju na to da vas privlači

Jasno je da je muškarcima potrebno da osjete nalet strasti kada vas vide, ali isto tako voljeli bi da znaju da i vi isto osjećate – ukažite mu na sve ono u vezi njegovog tijela ili ponašanja što vas uzbuđuje.
Izvor:Super Žena