Kosa u rep je u trendu

Autor Datum 25/08/2018

Ova sezona u znaku je jednostavnih i praktičnih frizura, koje uvijek izgledaju atraktivno i prikladno.

Kosa u rep - Frizura uvijek u trendu

Kosa u rep – Frizura uvijek u trendu

Jedna od takvih je upravo kosa podignuta u rep, koja je ove zime vrlo zapažena i na modnim pistama. Rep možete nositi na dugačkoj i na kosi srednje duljine, vežete ga kako želite. Ove sezone frizeri su prikazali razne načine, a frizure namijenili stilu odijevanja.

Hit je nizak rep, koji je odličan izbor i za dugu i srednje dugu kosu.

Možete ga vezati preko ušiju ili pustiti pramenčića sa strane, dobro stoji i uz šiške na čelu. Retro frizuru dobit ćete ako pramen kose na tjemenu malo natapirate, pa je tako vežete u rep. Jedna od najpopularnih frizura je konjski rep u ležernijoj varijanti – dovoljno je da kosu malo razbarušite prstima i vežete je bez češljanja.

Ako volite klasičan stil, kosu možete potpuno zaližem i vežete na tjemenu. Konjski rep sa šiškama može izgledati vrlo elegantno, pa ga frizeri često predlažu i uz glamurozne odjevne kombinacije i večernje haljine. Možete ga vežete sa strane, da bude ravan ili napraviti valove, kovrče, spirale …. Izgledu će dati ženstveniju i romantičnim notu, a može nositi i uz ležerniju odjeću.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.