Košulje i bluze za jesen 2017 iz Zare

Modni brend Zara je i dalje najpopularniji high street brend. Naravno ne samo da imaju ogromnu koleciju za svaku sezonu sa mnogo odjevnih predmeta u svakoj kategoriji, također imaju i mnogo asesoara torbi i cipela koje uvijek izgledaju dizajnerski. Zara je postala popularna zbog njihovog rekreiranja stilova svjetskih poznatih dizajnera i praveći njihovu verziju poznatih komada. Danas ćemo zaviriti u novu kolekciju Zare za jesen 2017, gdje ćemo se bazirati na košuljama i bluzama.

Bez obzira koliko imate košulja u ormaru to nikada nije dovoljno, jer ako idete na posao svaki dan potrebno vam je barem 5 različitih komada, a onda naravno imamo i noćne izlaske, pa vikende problemima nikad kraja. Dobra stvar u ovoj kolekciji je što postoji nešto za svakoga. Kolekcija je vrlo raznolika, korišteno je dosta različitih materijala i stilova. Poznati detalj koji se proteže od proljeća 2017 su volani. U ovoj kolekciji možete naći nekoliko bluzica sa ovim trendom.

Pruge i tačkice su i dalje klasične, nema kolekcije ili sezone bez ovih printova, tako da ukoliko ne posjedujete bluze u ovim printovima vrijeme je da ih nabavite. Cvjetni print i čipka je i dalje aktuelna, tako da znate šta će izgledati dobro!

Na fotografijama ispod pogledajte košulje i bluze modnog brenda Zara za jesen 2017