Kupionica.com – Internet portal za kupovinu i prodaju odjeće

Drage naše kupoholičarke, napravljen je fenomenalan internet portal za kupovinu i prodaju novih stvari putem interneta.
Zove se Kupionica – kupionica.com i predstavlja najmoderniji način kupovine i prodaje na internetu.
kupionica
Sajt poseduje jako izražen društveni aspekt tako da je podjednako zanimljiv i običnim korisnicima koji samo gledaju stvari jer mogu da lajkuju ono što im se svidja, da komentarišu i prate prodavce koji čiji artikli im se dopadaju i da onda gledaju samo artikle tih prodavaca koje su sami odabrali.

Društvena mreža Kupionica je prvenstveno namenjena dizajnerima, kreatorima, blogerima, umetnicima i svima onima koji žele da svoje artikle prezentuju široj publici i da lako dodju do hiljada mušterija dnevno.

Koncept sajta kupionica je da se svi prodavci nalaze na jednom mestu i da običan korisnik ne mora da zna ime prodavca da bi našao njegov sajt, već jednostavno surfujući po sajtu Kupionica vidi artikle raznih već poznatih prodavaca kao i onih manje poznatih neotkrivenih talenata do kojih bi jako teško došli.
Kupovina i prodaja na sajtu funkcioniše direktno izmedju kupca i prodavca. Na artiklima na kojima postoji cena kupac može direktno na sajtu da ih poruči, dok na nekim drugim artiklima gde prodavac nije napisao cenu, kupac odlazi na sajt prodavca ili facebook stranicu gde može izvršiti porudžbinu.