Kupite novogodišnju haljinu na vrijeme

Autor Datum 09/12/2017

Odbrojavanje do najluđe noći je počelo, a vi niste kupili haljinu?! Prije nego što krenete u šoping, imajte na umu da bi oblik tijela trebao biti presudan pri izboru ovog odjevnog komada.

Ako vaša figura ima formu pješčanog sata, opredijelite se za elegantnu crnu haljinu s okruglim ovratnikom, koja će istaknuti vašu vitkost.

Ukoliko vam je tijelo više pravokutno, razmišljajte o onoj koja se širi u donjem dijelu, ali je zato sužena u struku i ima okrugli dekolte. Za skrivanje da su vam ramena šira od kukova, odaberite haljinu koja nježno prati oblik jabučastog tijela i visoke štikle. Za dame kod kojih je situacija obrnuta, rješenje je u klasičnom modelu i naglašenoj ogrlici, koja će skretati pozornost na dekolte, a ne na bokove. Ovo je karakteristično za žene s kruškolikim oblikom tijela, dok je preporuka za one s atletskom građom blago valovita haljina s V izrazom na vrhu.
Izvor:Novosti

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.