Lav – Godišnji horoskop 2016

Slobodni Lavovi imate mnogo prilika da ostvare ozbiljnu vezu, osobito između kolovoza i studenog.
lav godisnji horoskop 2016

Ljubav

Slobodni Lavovi imate mnogo prilika da ostvare ozbiljnu vezu, osobito između kolovoza i studenog. Međutim, lavici prijeti opasnost da izaberu loše momke, pa zvijezde savjetuju da se ne upuštate u odnose s njima jer može doći do komplikacija. Ako ste slobodni, sredinom godine ćete upoznati ljubav života. Družite se više i izbjegavajte poznanstva putem društvenih mreža. Ako su problemi u vezi počeli prošle godine, morat ćete odlučiti da li želite ostati u vezi ili ne. Što god odlučili, prihvatite to i hrabro krenite naprijed. One u ozbiljnoj vezi ili braku ove godine obradovaće proširenje obitelji.

Posao

Trudite se dobiti podršku i povjerenje nadređenih, kako biste lakše ostvarili ciljeve. Budite srdačni prema kolegama, ali se ne plašite da iskreno izrazite mišljenje. Tijekom prva tri mjeseca razmislite što ste do sada postigli u karijeri, utvrdite planove za budućnost. Imate podršku zvijezda u vidu Saturna iz Strijelca, ali ta pomoć nije vječna i bezuvjetna. Oslonite se na intuiciju dok razmišljate o budućnosti. Rujan je glavni mjesec za poboljšanje financija. Karijera neće biti posebno uspješna ove godine, ali očekujte veći priljev novca. Pazite kako ga trošite, posao može postati neizvjestan sredinom godine. Najbolje je da isplanirate proračun i pridržavate ga se. Krajem godine imate mogućnost priljeva sredstava od prodaje nekretnine.

Zdravlje

Imat ćete manjih utega do svibnja, a potom će zdravlje biti odlično. Promijenite prehrambene navike, au kolovozu se maksimalno opustite i uživajte.