Laži o ljubavi iz romantičnih komedija

Autor Datum 14/10/2017

Život je daleko od holivudske komedija i nadamo se da to znate. Prisjetili smo se nekih od najdražih filmova i činjenice da koliko toga u njima nije realno. Evo na što mislimo.

Ženskaroš je zapravo najslađi dečko na svijetu

Čim vas upozna, on će od žabe postati princ: odmah će shvatiti da ste vi žena njegovog života i da s vama želi da se smiri i ima djecu. Zaboraviće na prošlost i druge žene, sad jedino postojite vi. Ne kažemo da je apsolutn nemoguće, ali u realnosti, ljudi se vrlo rijetko mijenjaju, a osobito rijetko preko noći!

Prijatelji s povlasticama su odlična ideja

Ako nemate vremena ni za što ozbiljnije, pronađi ovakvog “prijatelja”. Imat ćete najbolji seks ikada, zabavljač se i smijati zajedno i na kraju ćete se sigurno zaljubiti. Nitko neće ostati ozlijeđen i iskorišten. Da, sigurno.

Seks je uvijek dobar
Čak i onaj prvi: neće biti apsolutno nikakvih razočaranja i neugodnosti. On će izgledati kao da je upravo izašao sa snimanja reklame za donje rublje, uz to je i slobodan i priuštit vam najbolje orgazme u životu.

On će se potruditi da vas osvojiti opet

Nakon što ste prekinuli, on će shvatiti što je uradio pa će nazvati sve vaše prijateljice da sazna gdje ste tog trenutka, kako bi došao da vas vidi i objasni da vas želi natrag, čak i ako ste tada na dejtu s drugim, u drugoj državi , u prepunoj uredu ili na vjenčanju svoje prijateljice. A možda i vaš.

Suparnice mogu postati prijateljice

On je s vama, ali i sa njom. Saznajete to i postajete jako dobre prijateljice. Nemate problem ni s time da u “ekipu” ubacite i treću, ako ona postoji.

On će uvijek izabrati vas

Upoznale ste savršenog frajera, ali on je u dugogodišnjoj vezi, živi s njom i planiraju zajedničku budućnost. Ali, budite bez brige, na kraju će sve to riskirati zbog vas.
Izvor:cosmopolitan

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.