Laži o muškarcima u koje žene vjeruju

Da muškarac može biti prijatelj sa ženom bez želje da spava s njom, da voli da prilazi nepoznatim ženama, kao i da vas neće poštovati ukoliko spavate s njim na prvom sastanku, samo su neka od mišljenja koja su se ustalila, au stvari imaju jako malo veze sa stvarnim stanjem stvari.
lazi-o-muskarcima-u-koje-zene-vjeruju
Neka mišljenja o muškarcima, kada je riječ o njihovom odnosu prema nježnijem spolu, toliko su se ustalila da su postala pravilo, au stvari imaju jako malo veze sa stvarnim stanjem stvari. Stoga su muškarci riješili da progovore.

1. Neće vas poštivati ako spavate s njim na prvom sastanku

Istina je: svejedno je da li ćete imati seks na prvom ili stoprv sastanku.Seks, odnosno njegovo odlaganje, ne utječu na to koliko će vas muškarac poštivati. Ako donesete takvu odluku na temelju vašeg vjerovanja što će druga osoba misliti o vama, a to nije ono što želite, mogli biste jako da se razočarate.

2. Muškarci vole biti lovci

Točnije je da muškarci moraju biti lovci, jer se to od njih očekuje, nego da to vole. Jačem spolu je malo koja druga situacija stresnija od one kada moraju priđu nepoznatoj ženi i riskiraju odbijanje i poniženje. Muškarci bi se sa ženama odmah mijenjali za tu “nepravedno” im dodijeljenu ulogu. Zato, djevojke, slobodno krenite u lov! Muškarcima će to biti veliko olakšanje.

3. Muškarac može biti prijatelj sa ženom bez želje da spava s njom

Jedna od najčešćih debata je upravo ova. Da li je muško-žensko prijateljstvo bez strasti i želje moguće? Odgovor glasi: vrlo teško i gotovo nemoguće. Muškarcima je vrlo teško odvojiti prijateljstvo i strast. Fizička ili mentalna privlačnost itekako utječu na njihov način razmišljanja, ali vam to oni nikada neće priznati. Ali, ne brinite jer to nikako ne znači da će to i učiniti.

4. Muškarci vole iznenađenja

Iako duboki dekolte, kratka suknja, omotan ručnik nakon tuširanja ili seksi donje rublje mogu itekako da rasplamsaju mušku maštu, oni, ipak, vole konkretno. Žensko tijelo je vrijedno divljenja zato, ako želite ga iznenadite, ne skrivajte se ispod odjeće već mu poklonite 100 posto prirodnu sebe, bez odjeće.

5. Muškarci se boje neovisnih žena

Ova neistina naročito ne vrijedi za muškarce mlađe od 40. Oni vole družiti, upoznavaju, rade i budu u vezi s jakim i neovisnim ženama. Samouvjereni partner biće ponosan na svoju jaku, neovisnu partnericu i neće misliti da mu je time oduzeta muškost.