Ležerne punđe idealne za sve prilike

S obzirom na to da je ovog proljeća naglasak na prirodnom izgledu ovaj trend u velikoj mjeri je utjecao i na oblikovanje kose. Tako se u velikom izboru frizura izdvajaju ležerne punđe, koje se preporučuju za svaki dan. Mnoge dame ih obožavaju zato što su praktične, idealne za sve prilike, kako za šetnju, tako i za posao ili svečanu večeru. Osim toga, ono što je i najvažnije, prave se jednostavno, tako da u nekoliko poteza možete dobiti savršenu frizuru.
lezerne pundje
Odgovaraju svakom stilu, poslovnom, elegantnom i naravno svih “kežual” varijantama. Moderna je kosa podignuta na tjemenu, lagano razbarušena, a za jači dojam možete je upotpunite rajfom ili trakom.

U trendu su i velike punđe, blago natapirane koje podsjećaju na one koje su se nosile pedesetih godina prošlog stoljeća, a da bi izgledale ležernije izvucite nekoliko pramenova sa strane.

Vrlo je atraktivna i kosa pokupljena prstima, neobavezno s pramenčića koji padajau na lice. Aktuelni su i oblici koje karakteriziraju neujednačene i nemirne linije, a naročito lijepo stoje na kovrčavoj i valovitoj kosi.

Punđu možete napraviti i od najjednostavnijeg konjskog repa, dovoljno je da ga vežete visoko, zarolate i zakačite ukosnicama, a pustite pramenčića da padaju na lice. Moderni su i romantični oblici, punđe sa strane, kosu možete i blago pokupiti na potiljku, prije toga je podijelite na pramenove i svaki natapirajte.
Izvor:Novosti