Lijep i predivan izgled tokom zime uz ove savjete

Zima zna biti vrlo oštra prema ženskoj ljepoti. Niske temperature i vjetar isušuju kožu, iritiraju je, a kape i šalovi frizuru čine čupavom i beživotnom. Da biste spriječili sve te negative posljedice i sačuvali zdrav ten i lijepu kosu, otkrivamo vam kojih to pet beauty proizvoda morate imati u svojoj kupaonici. Sigurni smo da debeo minus, snijeg, vjetar i nedostatak sunca sigurno nisu prijatelji vaše kože.
lijep-i-predivan-izgled-tokom-zime-uz-ove-savjete

Hidratantna krema

Kvalitetna krema za lice spriječit isušivanje kože, ali i pojavu prvih bora. Redovito nanošenje hidratantne kreme spriječit perutanje kože i osjećaj zatezanja.

Krema za ruke

Mnoge žene najmanje pažnje posvećuju njezi jednog od najizloženijih dijelova svog tijela. Ruke najprije odaju godine i baš zato bi redovito trebalo da ih mažete. Kremu uvijek nosite sa sobom i redovito koristiti.

Maska za kosu

Da vam kosa zimi ne bi postala razbarušena i izgubila svoj sjaj, obavezno nabavite hranjivu masku koju ćete redovito koristiti. Ostavite je da djeluje desetak minuta, a nakon toga isperite.

Balzam za usne

Ispucale usne čest su problem zimi. Kako biste spriječili isušivanje kože usana redovito nanosite svoj omiljeni balzam ili vazelin.

Zaštitni faktor

Zaštita od štetnih sunčevih zraka potrebna vam je i zimi, posebno na planini. Prije svakog izlaska iz kuće po danu, obavezno nanesite kremu s faktorom.
Izvor:telegraf