Lijep i svijež izgled za 5 minuta

Zbog žurbe, žene malo pažnje posvećuju sebi. Međutim, za lijep i svjež izgled dovoljno je da izdvojite nekoliko minuta. U tome će vam pomoći savjeti profesionalnih šminkera.

Na lice nanesite odgovarajuću hidratantnu kremu, pa prikrijte podočnjake korektorom, kao i druge nepravilnosti na licu poput mrlja, akni, pjega … Odaberite korektor u boji tena, jer samo tako možete izjednačite ten.

Nanesite potom tekući puder, najbolje je četkicom i lagano ga razmažite prstima. Ako želite ten dobije blago preplanulu boju, odaberite puder, do dvije nijanse tamniji od tena, ali vodite računa da ga dobro razmažete da ne bi izgledalo kao maska ​​na licu.

Na unutarnji kut oka cijelom dužinom nanesite highlighter (osvjetljivač tena) i dobro ga razmažite. Uz gornju i donju rub trepavica stavite sedefastu bijelu sjenu ili olovku, može iu bež ili zlatnoj nijansi i osjenčite prstom.

Na kraju, namažite crnu maskaru u dva sloja.

Jagodice istaknite kremastim rumenilom u nijansi koja vam najviše odgovara. Najbolje je da ga stavite prstima, samo pazite da ne pretjerate s bojom. Stručnjaci za ovu sezonu predlažu ružičaste i tonove breskve i koralja.