Ljubavni savjeti za sretnu vezu

Kako biste zadržali kraj sebe muškarca za kojeg smatrate da je onaj pravi, morate slijediti nekoliko savjeta koje su vam ponudile žene koje su u tome uspjele. Koji su to savjeti i na koji način ih trebate primijeniti, pročitajte u nastavku teksta.
ljubavni-savjeti-za-sretnu-vezu
1. Nikako ne smijete zamišljate savšenog muškarca i da tražite baš takvog, jer smo sigurni da ga nikada nećete naći. Može biti sličan onom što ste vi zamislili, ali nikada ne može biti savršen. Princ iz bajke ne postoji i zato se pomirite s tim.

2. Nikada ne smijete gledati samo partnerove mane. Morate znati da nitko nije savršen i zato prihvatite muškarca onakvog kakav on doista jest.

3. Ne smijete patite zbog bivše ljubavi. Ako ste raskinuli neku vezu vrijeme je da prošlost ostavite iza sebe i gledati u budućnost. Nikada ne smijete razmišljati da će vam se ista sudbina ponoviti i sa sadašnjim partnerom.

4. U vezi nikada ne smijete zapostavite sebe i život koji ste imali prije nego je ta veza počela. Vodite računa o tome da ni jedan mušlarac ne voli da mu budete priljepak, pa se u skladu s tim i ponašajte.
Izvor:ljepota