Male ženske laži na početku veze

Svi želimo ostaviti što bolji dojam na potencijalnog partnera. Međutim, neki u tome znaju pretjerati pa često prikriju ono što zaista misle. Ovo je nekoliko najčešćih “bijelih laži” koje izgovaraju žene na početku veze.
pocetak veze

1. Novac nije bitan

Međutim, dobra vijest je da to ne znači da njihov partner mora imati veliku plaću ili da očekuje veliko nasljedstvo, već je sposoban zaraditi i da pametno raspolaže novcem.

2. Nisam ljubomorna

99 posto žena nikad ne bi otkrilo tu svoju slabiju stranu, osobito ako im se partner prethodno žalio da je njegova bivša bila posesivna. Te stvari izlaze na vidjelo tek kasnije.

3. Sviđa mi se tvoja mama

Na početku veze, ne postoji druga opcija od ove, čak i ako to ne misliš. Razlog za to je jednostavan: ne želiš povrijediti njegove osjećaje.

4. Sve je u redu

Ovo je izgovorila baš svaka žena na svijetu, čak i onda kada baš ništa nije bilo u redu. Zašto je to rekla? Jer je htjela da njezin partner sam shvati u čemu je pogriješio, bez da ona to morada mu govori.

5. Savršen si

I muškarci vole dobivati komplimente, jer to i te kako godi njihovom egu. Upravo zato, mnoge žene su sklone pretjerivanju i preuveličavanju njegovih intelektualnih, poslovnih i ljubavničkih sposobnosti, ali time ne misle apsolutno ništa loše.
Izvor:index