MANGO – kolekcija za jesen 2017

Modni brend Mango je i dalje jedan od brendova koji je baziran na klasičnoj modi, modi koja je uvijek aktuelna, poslovnom stilu koji nikada ne izlazi iz mode. U modnom brendu Mango ćete rijetko naći komade sa odvažnim printovima i jakim bojama. Oni takve odjevne komade mogu imati u kolekciji, ali nikada im nije čitava kolekcija bazirana na njima. Tako je modni brend Mango za jesen 2017, donosi većinu komada u popularnoj puder pink nijansi koja je postala jedna od omiljenih za većinu žena svijeta.

Bez obzira koji stil volite i kako se oblačite ova boja će se naći u vašem ormaru, jer od početka godine ovo je najmodernija boja. Naravno u modnom brendu Mangu i dalje možete naći vrlo fine bazične (osnovne) komade, koji svakome trebaju. High wasit hlače ili popularno zvane hlače dubokog struka su i dalje aktuelne, jer budimo iskreni ove hlače najbolje pristaju većini oblika tijela.

Cvijetni print je jedan od najčešće korištenih u ovoj Mangovoj kolekciji. Tako da ćete naći haljine, košulje i tunike u ovom printu. Teksas i ukrasni detalji na jeansu su i dalje moderni, što je još jedan od trendova koji se povlači od ljeta. Nova Mangova kolekcija možda i nije najbolja do sada, ali možete naći nešto što vam se sviđa sigurno!

Mango kolekciju za jesen 2017 pogledajte na fotografijama ispod.