Mango – Ponuda kožnih jakni za 2017

Kožna jakna je neizostavan dio svakog ormara kako žena tako i muškaraca. Osim što daje „edgy“ look, odličan je odjevni predmet za lako kombinovanje sa ostatkom gardarobe. Idealno ide uz svaki odjevni predmet i ima puno varijacija za kombinovanje.

Naravno, kožna jakna je neizostavan dio za proljeće, što su i svjetski poznati dizajneri pokazali u svojim kolekcijama za sezonu proljeće/ljeto 2017. Naravno poznate highstreet radnje su izbacile svoje nove kolekcije u kojima je ponuda kožnih jakni stvarno vrlo bogata. Gotovo svi highstreet brendovi imaju svoju ponudu, ali mi smo odlučili da sa vama podijelimo ponudu iz Manga. Mango je jedna od najpoznatijih highstreet radnji sa uvijek bogotom ponudom odjevnih predmeta i asesoara. Nisu razočarali ni ovaj put sa bogatom ponudom kožnih jakni. Za vas danas izdvajamo nama nekoliko omiljenih modela, koji svakako opisuju najnoviji trend u potpunosti. Pastlene boje sa vraćaju u modu ovog proljeća, tako da se u ponudi iz Manga može naći nekoliko modela u pastlenim bojama i u malo odvažnijim snažnim bojama, poput crvene, narandžaste i roze.
Autor: Azra/SimpleSerenity
Foto:MANGO

Tu su nezaobilazni modeli u crnoj i smeđoj boji. Naravno ukoliko imate vrlo jednostavan stil ove boje su idealan izbor i nikada ne izlaze iz mode.

Kožne jakne iz modnog brenda MANGO za sezonu proljeće/ljeto 2017 provjerite ispod.