Mango torbe i tobice sa životinjskim uzorkom

Autor Datum 22/10/2018

Torbice sa životinjskim printom su hit ove jeseni. Ukoliko već niste pronašli svoju idealnu torbicu, u galeriji ispod Vam donosimo nekoliko njih sa potpisom high street branda Mango.

Male torbe su aktuelne već neko vrijeme – a čini se da su se na sceni zadržale i ovu sezonu. Za sve ljubitelje printa, ovo je Vaše vrijeme! Najzastupljeniji od svih je trenutno zmijski uzorak, kojeg možete pronaći u različitim bojama i šarama.

Čak i kada niste inspirisani kreiranjem zanimljivih i trendi kombinacija, i najjednostavniji outfit postat će poseban uz dašak printa na Vašoj torbici. Idealno će se složiti i sa jesenjim bojama koje preovladavaju među ovosezonskim komadima odjeće, poput bež, smeđe, bordo ili vječno moderne crne boje.Torbica koja nam je na prvi pogled skrenula pažnju je svakako geometrijska torbica u bež boji. Vjerujemo da bi ovakav komad podigao svaku kombinaciju na viši nivo, i učinio da se svaka od nas osjeća poput blogerice. Još jedan favorit je i torbica sa metalnom halkom i narandžastim printom, koja se od ostalih izdvojila nešto intenzivnijim bojama i odvažnošću.

Mango nam ove sezone nudi širok izbor torbica sa uzorcima, a vjerujemo da ste i Vi već pronašli svog favorita. Koja torbica je Vaš izbor?

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.