MANGO – trendi kaputi za jesen/zima 2018 – 2019

Autor Datum 22/10/2018

Sa svakom smjenom godišnjeg doba, nameće se i smjena garderobe u ormaru. Novi trendovi, dezeni ili krojevi nam skreću pažnju na svakom koraku i iz svakog izloga. Sa dolaskom jeseni i zime, neophodno je da obezbjedimo i kvalitetne komade odjeće koji će biti itekako moderni i trendi ali će nas u isto vrijeme štititi od hladnoće. Jedan od važnijih komada je definitivno kaput, zbog čega je investiranje u jedan takav veoma bitno. Ukoliko odaberete pravi kaput, nosit ćete ga narednih nekoliko mjeseci – što znači manje vremena i novca provedenih na shopping ali i zadovoljnu vlasnicu. Ako svaki dan shvatimo kao odlazak na crveni tepih, u tom slučaju ćemo odabrati onaj kaput koji je „statement“ komad. Uz takav odabir, nije potrebno obraćati previše pažnje na ostatak outfita.

U galeriji u nastavku Vam donosimo najprodavanije modele kaputa iz ponude High street branda Mango. Među njima preovladavaju nestruktuirani oversized modeli u najtoplijim bojama jeseni. Iz galerije se izdvaja nježni, blijedo rozi kaput koji Vam je vjerujem, kao i nama odmah skrenuo pažnju. Tu je i klasični crni za sve ljubitelje minimalizma i elegancije. Vjerujemo da ste već pronašli svog favorita i da ste na korak od odabira idealnog kaputa za predstojeću sezonu.

Kapute iz hige street brenda MANGO pogledajte na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.