Massimo Dutti kožne jakne za jesen 2017

Modni brend Massimo Dutti je popularno ime u svijetu mode. Ovaj brend odiše luksuzom po i dalje relativno dobrim cijenama, zbog čega je omiljeni kod dosta žena. Naravno cijene u Massimo Duttiju su dosta veće nego na primjer u Zari ili Mangu, ali se mogu porediti sa cijenama Guessa ili Tommy Hilfigera.

Jedan od najprodavanijih odjevnih predmeta u Massimo Dutiju su kožne jakne, upravo zbog vrlo klasičnog kroja, kvaliteta i dizajna. Ove godine u kolekciju su ubacili nekoliko komada u bojama. Boje su i dalje popularne, posebno od ljetne kolekcije koja je obilovala bojama. U ovoj kolekciji možete naći jakne sa zanimljivim krojevima, posebno je akcenat dat na rukavima gdje možete naći vrlo zanimljive detalje. Naravno pošto ovakvi dizajni nisu za svakog, u kolekciji postoje i vrlo klasični krojevi u neutralnim bojama poput crne, smeđe ili boje vina. Ukoliko niste ljubitelj detalja u kolekciji možete naći i jakne koje su vrlo jednostavne i nemaju izražene detalje i vrlo ih je teško zapaziti.

Kada se kupuje jakna iz Massimo Duttija preporučujemo nešto klasično, što nikada ne izlazi iz mode, može se lako kombinovati i uvijek izgleda dobro. Kada već dajete dosta novca za jedan odjevni predmet, potrudite se da ga nosite puno.

Kožne jakne modnog brenda Massimo Dutti za jesen 2017 pogledajte na fotografijama ispod.