Maštovito uređenje dječije sobe

Moderne dječje sobe djeluju kao “iz bajke”, jer su dizajneri namještaja sve maštovitiji, a naročito se trude da ono što je potrebno najmlađima “spakuju” u nekoliko kvadrata.
djecija soba

Kreveti zauzimaju najviše mjesta, pa su razne varijante “na kat” idealne za djecu različitog spola, dobi i afiniteta.

Na taj način lako može napraviti kutak po mjeri najmlađih članova obitelji, zid oko postelje da se oboji nijansom koju dijete voli ili osvježi naljepnicama i posterom.

Također, fronte različitih nijansi stvaraju poseban efekt, ali najvažniji su detalji. Dječaci se uglavnom opredjeljuju za sportske ili nautičke teme, a djevojčice bi voljele da budu princeze.

Gornji dio kreveta na kat može postaviti na nekoliko načina, umjesto ljestava koje su ranije bile zastupljene, sada su tu funkcionalne stepenice koje su istovremeno i ladice za posteljinu, garderobu, igračke, knjige. Osim što atraktivniej izgledaju, one su stabilnije od ljestava. Po istom principu, prave se i sobe za jedno dijete, au donjem razini je umjesto kreveta radni stol, garderober ili polica za knjige. Najvažnije je da se svaki centimetar oko krveta iskoristi i ostatak sobe rastereti od namještaja, a najmlađi tako imaju više prostora za igranje i razne hobije.
Izvor:Novosti

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.