Moda za ljeto 2016 – haljine i suknje

Za razliku od prethodnih trendova, ovo ljeto nam donosi pregršt modela suknja i haljina, u raznim dezenima i bojama ali i dužinama.
moda za ljeto 2016 haljine i suknje

Ono što je zajedničko svim haljinama: one su pretežno udobne, romantične i nježne!

Ako ste ljubitelj kraćih modela haljina, a pri tom se ponosna vlasnica vitkog tijela, možete se slobodno opredijeliti za ovaj model. Mini haljine za sezonu ljeto 2016. odlikuje neobičan kroj koji odlično stječe figuru, ali nije potpuno pripijen uz tijelo. Forma ovih modela haljina je mnogo svedenija, a dekolte je zamijenio okrugli izrez. Zbog toga su ove udobne i lepršave haljine osvojile srca mnogih dama koje su poznate po istančanom stilu i ukusu.

Midi dužina je idealna za dame koje žele biti elegantne u svakoj prilici, pa i na poslu.

Ako imate vitke i duge noge, slobodno odaberite dužinu malo iznad koljena, koja će savršeno istaknuti lijepe listove. U slučaju da imate jače butine i koljena, možete se poslužiti malim vizualnim trikom. Model ispod koljena, s diskretnim prorezima ili čipkom će naglasiti vaš oblik tijela, a sakriti nedostatke.

Po ugledu na prethodne trendove, i ove godine su vrlo aktualne duge i lepršave haljine.

Ipak, ove sezone su dizajneri ipak donijeli neku promjenu: haljine ne padaju do poda već su duljine do nožnog zgloba. Ako posjedujete lijep dekolte, haljine s neobičnim izrazima će vas oduševiti. U slučaju da želite uz ovaj romantičan stil dodate dozu seksipila, opredijelite se za Elegant dugu haljinu s dugačkim šlicem, kako biste otkrili svoje lijepe i izvajane noge!
Izvor:Lisa