Modni trend 2018 – cvjetni print od glave do pete

Cvjetni print uvijek ima jedan trenutak u proljeću. Da, cvjeće od glave do pete. Mnogi poznati modni bloggeri diljem svijeta su opsjednuti ovim trendom, pa smo htjeli malo da vas potakenmo da i vi malo više pratite ovaj modni trend u 2018. Siguni smo da ćete vidjeti neke modne kombinacije ko će potaknuti vašu mašti kako bi mogli nositi cvjetni print ovoga proljeća. Isto modne kombinacije sa cvjetnim printom će sigurno poslužiti kao inspiracija za vaš outfit.

Od raskošnih mini haljina do zapanjujući maxi haljina, suknji u svim dužinama – sve odjeća u cvjetnom printu. Možete jednostavno odabrati haljinu u cvjetnom printu ili suknju ako slijedite ovaj trend. Ako je vrijeme hladnije možete nositi sako ili možete odabrati traper jaknu za jos zanimljiviji izgled. Kada su upitanju cipele i koje najbolje idu uz cvjetni print odgovor je jednostavan – možete odabrati bilo koje. Za causal događaje možete odabrati ravnu obuću a za formalne događaje odaberite sandale ili štikle za modnu kombinaciju sa cvjetnim printom.

Maxi haljine su jedne od najboljih komada odjeće za vruće dane, a sa obzirom da ih ima u cvjetnom printu, to je jedan od najlakši načina da pratite ovaj trend. Samo odaberite neku maxi haljinu u cvjetnom printu i nosite je sa stilom.

Nemojte zaboraviti da cvjetni print ne zahtjeva neke dodatne modne dodatke već jednostavno budite u trendu sa komadima odjeće u cvjetnom printu. Samo budite oprezni da ne pretjerate.

Za ovaj vrući modni trend za 2018 – cvjetni print, možete pogledati fotografije ispod neka budu vaša inspiracija ako pratite ovaj trend.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.