Nekoliko modnih kombinacija za Novu Godinu

Polyvore je jedan od najpoznatijih sajtova za kreiranje outfita za sve prilike. Ponuda odjevnih predmeta i asesoara je ogromna. Možete osim što kreirate odgovarajuće outfite i kupovati, jer vam ovaj sajt daje mogućnost da kupite stvar koju kombinujete online.

Zato smo danas uzeli nekoliko outfit inspiracija sa Polyvore – a, da ih podijelimo sa vama. Nije strano da su omiljene haljine za zabave, posebno zabave oko nove godine, one sa šljokicama. Šljokice su u toku zimskih dana vrlo popularne, možete ih nositi bez da izgledate čudno. Tako da ako ste ljubitelj šljokica i sjaja u toku zime ih nosite što je više moguće, jer za druga godišnja doba i nisu najsretniji odabir. Glavne boje ove zime za party look – ove su srebrena i zlatna.

Osim što izgledaju vrlo luksuzno i moderno, daju neophodni glam efekat, koji je izuzetno važan kada planirate party outfit za Novu Godinu. Haljine na jedno rame su ove zime poprilično popularne, jer je off the shoulder trend i dalje prisutan. Naravno sve nude nijanse su prihvatljive kada je u pitanju izbor haljine za party. One se lahko kombinuju jedna sa drugom i izgledaju savršeno zajedno.

Ove modne kombinacije koje možete nositi za party i Novu Godinu provjerite ispod.