Gdje na more ovog ljeta?

Manja lijepa mjesta u Hrvatskoj oduvijek su poznata po prelijepom čistom moru i netaknutoj prirodi. Naš prijedlog je da ove godine posjetite centar jadrana rivieru Biograd na Moru. U blizine se nalaze čak četiri nacionalana parka koji možete posjetiti: Kornati, Krka, Paklenica i Plitvička jezera, te park prirode Vransko jezero.

Iz Biograda na moru i susjednog mjesta Pakoštana svakodnevno se organiziraju jednodnevni izleti prema tim nacionalnim parkovima. Apartmani , hoteli , pansioni i kampovi su ponuda smještaja Biograda na Moru. U Biogradu možete pronaći mnogobrojne barove, restorane i rekreativne sadržaje kao što su tenis, odbojka na pijesku, skijanje na vodi, ronjenje itd. Ako ste mlađi i željni zabave svakako Vam preporučamo posjetiti grad Biograd na Moru. Ako ste željni mira i tišine manje susjedno mjesto Pakoštane je pravo mjesto za odmor.

Najveći dio smještajnih kapaciteta koje se nude su apartmani u privatnom smještaju.

U gastro ponudi možete uživati u jednom od brojnih restorana i konoba, a od rekreacijskih sadržaja možemo spomenuti biciklističku stazu oko Vranskog jezera. Od događanja tu su tradicionalne fešte i svečanosti.