Moringa čaj – jedan od najdjelotvornijih čajeva u svijetu

MORINGA – ZLATO ZELENE BOJE ORGANSKA moringa i djumbir – jedan od najdelotvornijih cajeva u svetu
Sve *bakterije bukvalno nestaju pod dejstvom Moringe i djumbira. Takodje popravlja ostecen DNK, pa samim tim i citav niz raznih zdravstvenih poremecaja.
moring caj
– dijabetesa
– regulacije krvnog pritiska
– gubitka energije i težine – neuhranjenosti
– lupusa – čišćenja debelog creva
– raznih upala i drugih promena na koži
čireva
– ulcera
– reumatidnog artritisa
– osteroporoza
– impotencije
– menstrualnih tegoba
– tumora
– groznice
– glavobolje
– vitaminski dodatak ishrani i nutritivna pomoć dojiljama *

Bakterije, Eserihija coli, Stafilokoke, Streptokoke, Heliko bakterije kao i kod gljivica Kandide Naucnici su ova svojstva otkrili tragajuci za necim sto ce gladne u Africi pre svega “najesti” i zadovoljiti njihove potrebe za hranljivim materijama.

Veliki problem je bila i higijena, posebno vode za pice, koja je u 99% slucajeva bila zagadjena zbog nedostatka sistema za vodosnabdevanje i preciscavanje. Tokom tih istrazivanja i trazenju resenja, nabasali su na starosedeoce koji su za dezinfekciju koristili seme Moringe. Za one koji imaju vise vremena, i volje naravno, neka pogledaju malo vise u vezi ove biljke.

Otkricete nesto u sta je zaista tesko poverovati!!!.

Savetujemo Vam da sto pre nabavite ovo “cudoviste”, Bozji dar (naziv u prevodu znaci ‘BESMRTAN”). Cak i jako osteceno tkivo, obicno zahvaceno raznim kancerima, uzimanjem Moringe moze da se potpuno ocisti, izleci i spreci ponovno pojavljivanje!!!Zbog svih ovih svojstva, Moringa se smatra ’’Čudesnim drvetom’’, koje je sposobno da sačuva život! Cena – pakovanje za 1 mesec 1.300 rsd Mozete poruciti na broj 062/301063 ili porukom u inbox stranice Djumbirom do zdravlja i lepote.