Kako možete napraviti prirodni regenerator za kosu?

Ovih par kombinacija učinit će vašu kosu jačom, zdravijom, mekšom i sjajnijom …
kako mozete napraviti prirodan regenerator za kosu

Bjelanjak i jogurt

Obje namirnice čine kosu mekšom a jaje daje dodatni sjaj suhoj i oštećenoj kosi. Pomiješajte jednake količine bjelanjka i jogurta i nanesite pretežno na krajeve kose. Isperite mlakom vodom nakon pola sata.

Banana i med

Ispasirajte bananu i pomiješajte je s medom. Ova mješavina osigurat dodatnu vlagu vašoj kosi. Ostavite je na glavi pola sata, isperite, a zatim nanesite šampon kao i obično.

Kokosovo ulje i med

Kokosovo ulje jedan je od najboljih prirodnih regeneratora. Redovita masaža kose podarit joj dodatni sjaj i mekoću. U kombinaciji s bananom nadoknadit istrošeni keratin i oštećenu kosu učiniti zdravijom. Ova mješavina dobra je za sve tipove kose a rezultati će biti naročito vidljivi ako se nanosi dvaput tjedno.

Avokado i majonezu

Ispasirajte avokado i dodajte mu majonezu. Majoneza njeguje kosu a avokado je čini jačom i mekšom. Ova kombinacija odlična je za one koji imaju oštru kosu. Nanesite je 15 minuta prije pranja kose.

Narančin sok i kokosovo mlijeko

Vitamin C iz naranče potiče rast kose i sprečava lomljenje dlake dok vitamin E u kokosovom mlijeku njeguje kosu i čini je mekšom. Nanesite ovu međavinu na mokru kosu a onda je isperite mlakom ili hladnom vodom.

Osim ovih kombinacija, kosu će oporaviti i maslinovo ulje, jabučni ocat i shea maslac.
Izvor:super zena