Kako možete nositi klasičnu crnu rolku?

Autor Datum 07/01/2019

Crna rolka je klasični odjevni predmet koji vjerujem svi imamo u svom ormaru. Ja lično volim crne rolke, u suštini sve rolke, u svim klasičnim bojama. Idealne su za hladne dane, jer vam štite vrat od hladnoće, pa ne morate imati šal kao dodatni sloj. Osim što su idealne za hladne zimske dane, rolke mogu izgledati vrlo luksuzno u raznim kombinacijama.

Pošto nam nekada treba malo inspiracije za klasične stvari danas vam donosimo nekoliko odjevnih kombinacija koje uključuju crnu rolku. Inspiraciju smo opet potražili u Polyvore – u. Kako smo već rekli Polyvore je idealan sajt za pronalazak inspiracije za outfite i modu općenito. Ako ste ljubitelj casual stila, ove sezone su popularne veliki gornji dijelovi. Popularno nazvani over sized komadi, daju casual, ali šik efekat svakoj kombinaciji. Ukoliko se volite osjećati udobno, onda definitivno marate nabaviti debeli džemper sa rolkom, jedan do dva broja veći od vaše veličine, koji osim što će vas ugrijati u toku hladnih dana, učinit će da izgledatesuper šik svaki dan.

Uske crne rolke su idealne za razne poslovne kombinacije, jer dobro izgledaju i sa suknjama i hlačama. Posebno dobro izgledaju u kombinaciji sa kožnim suknjama.

Modne kombinacije sa crnom rolkom provjerite ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.