Muškarci bježe od vas – ovo su neki razlozi

Ako živite u uvjerenju da jednostavno nemate sreće u ljubavi, postoji mogućnost da ste sami krivi i da svojim ponašanjem jednostavno odbijate momke s kojim ste u vezi.

Princeza

Muškarci ne vole pretjeranu dramu, pogotovo kada je riječ o potpuno nevažnim sitnicama. Vaša ljepota i fizička privlačnost jednostavno nekada nisu dovoljne.

Sve dijelite s drugima

Muškarci ne podnose činjenicu da sve vaše prijateljice znaju njegove inače najskrivenije tajne, koje je u povjerenju podijelio s vama. Neke činjenice jednostavno trebaju ostati samo među vama.

Glumite trofej

Momak vam plaća večere i pića, ali i sve ostalo što vam padne na pamet. Možda je vrijeme da pronađete posao i budete samostalniji i samim tim privlačniji, a ne samo “sponzoruša”.

Previše ste nesigurni

Stalno od muškarca tražite da vam se javljaju i ponavljaju vam koliko im je stalo do vas. Možda bi trebalo da im date malo prostora i malo više vjerovati u sebe.

Previše razmišljate

Nemojte se pretjerano umarati razmišljanjem o njegovim izjavama, o tome što je on zapravo želio da vam kaže, jer ćete na taj način propustiti sve one lijepe trenutke u kojima biste mogli uživati​​.

Ne podnosite njegove prijatelje

Morate biti svjesni da muškarci dio vremena provode sa svojim prijateljima i vjerojatno nema opravdanog razloga za pokušaje sprečavanja istog. Prihvatite ih kao dio njegovog života, a njihovu prisutnost u svom svedite na minimum.
Izvor:cosmopolitan