Muškarci obožavaju ove stvari na ženama

Skinite grudnjak kroz rukav ispod majice, spontano proći prstima kroz kosu tako otkriti vrat i razoružajte ga u sekundi.
muskarci-obozavaju-ove-stvari-na-zenama
Budite obučene po posljednjoj modi ako je to vaša želja, ali to vam nije garancija da ćete impresionirati jači pol.

Ovo su neke sitnice, na koje dame možda ne obraćaju pažnju, ali su im upravo one često najvažnije oružje za zavođenje muškarca.

Kosa

Muškarci obožavaju našu kosu. Trenutak kadaslučajno uhvate miris vaše svježe oprane kose, trenutak kada prstima prođete kroz pramenove, podignete ih i otkriti vrat za njih je čista erotika. Čak i momenat kadavezanu kosu neobavezno pustite i protresete. Ovo su stvari koje oni jednostavno vole na ženama, jer dolaze spontano, prirodno, bez taktike i puno filozofije.

Stomak

Kad krenete s istezanjem i otkrijete mali komadić kože na trbuhu, oni jednostavno ne mogu ne pogledaju u njega. Taj dio vašeg tijela za muškarce je senzualan. Zato će se često dogoditi da tvoj dragi stratsveno ili nježno krene da vasljubi po trbuhu, čim ga ugleda ispod odjeće ili u trenutku kada počnete sa skidanjem.

Iskren osmijeh

Njega šminka ne može sakriti ili poboljšati, jer je osmijeh takav kakav je – kiseo, neodoljiv, hladan ili topao. Ne postoji ništa ljepše za bilo kojeg muškarca nego kada mu seiskreno nasmijete, jer oni osjete svako lažno ili napadno cerekanje. Muškarci osmijeh cijene do te mjere da će biti potpuno razoružani kad im se žena nasmiješi.

Skidanje grudnjaka

Muškarci obožavaju gledati ženu koja izvlači brushalter iz rukava, jer im je ova vaša mala tehnika jednostavno neodoljiva. Možda baš zato što malo podsjeća na mađioničarski trik ili zbog činjenice da znaju da ste gole ispod majice, ali ovo ih jednostavno izluđuje.