Na jednom mjestu sve za vaše vjenčanje iz snova

Autor Datum 04/04/2016

Moderna Vjenčanja je blog posvećen pomaganju mladencima oko planiranja vjenčanja … posebno, savjetima nadahnjuje mladence da naprave vjenčanje iz snova!
moderno vjencanje blog
Pokrenut početkom 2014 godine, zamišljen je da bude sveobuhvatan vodič o savjetima i trendovima u svijetu vjenčanja. Svojim radom i pristupom svjetski poznatim dizajnerima uspjeli su donijeti informacije koje niti jedan portal u Hrvatskoj još nije do sada donio. Od intervjua sa slavnim izraelskim dizajnerima za čijim vjenčanicama skoro sve mladenke žude, do inih dizajnera u Hrvatskoj i svijetu, fotografa, dizajnera nakita i ostalih.

Izvještaji o trendovima uključuju moderne svadbene torte, cvijeće i aranžamane za vjenčanje, vjenčanice, palete boja, moderne savjete za frizure i make-up, “Uradi sama” besplatne predloške i planer za vjenčanje. Usko surađuju sa mnogim stručnjacima iz svijeta vjenčanja koji doprinose stvaranju jednog korisnog i modernog priručnika za sve mladenke, a koje možete pročitati iz kolumni i intervjua

Moderna Vjenčanja portal je dokazao da se mogu organizirati predivna vjenčanja koja uključuju predivne i personalizirane detalje, a koje možete sami izraditi na čemu ćete uštedjeti budžet. Blog je ekskluzivan i oglašava dobavljače i profesionalce koji su svojim radom i talentom zaslužili da budu predstavljeni mladencima jer uvelike mogu svojim radom doprinijeti realizaciji njihova vjenčanja iz snova.

Što radimo?

Mi jednostavno obožavamo pomagati i mladencima i profesionalcima koji rade u ovoj industriji. Naš prioritet je u razvoju stilskog i korisnog sadržaja koji nadahnjuje mladenke. Kad dajemo našim nevjestama prekrasne ideje i inspiracije, potpuno smo usredotočeni na estetiku. Surađujemo s najboljim ljudima i stvarno volimo svoj posao. Ne spašavamo živote, ali im pomažemo u organizaciji u slavlju najsretnijeg dana u njihovu životu.

O urednici

Maja je oduvijek voljela sve što je vezano za vjenčanja. Član je tima poznatih blogerica i organizatorica vjenčanja koji pišu za jedan od svjetski poznatijih blogova o vjenčanjima WedMePretty, piše za Green Bride Guide i Wedding Lovely, koji su objavili i intervju s njom te je kolumnistica hrvatske inačice Perfect Wedding časopisa. Svakodnevno je u komunikaciji sa svjetski poznatim blogericama o vjenčanjima i sudjeluje u hangout druženjima na Google+ o posljednjim trendovima koje nastoji prenijeti i svojim čitateljima.

Savjete i trendove možete pratiti na službenoj stranici Moderna Vjenčanja i Facebook stranici.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.