Na šta je sve spreman muškarac koji vas voli?

U današnje vrijeme, za stabilan posao i dobru plaću ljudi su spremni podnijeti velike žrtve, pa čak i da se presele iz mjesta stanovanja. Do sada su uglavnom ovakve poslovne prilike bile privilegija muškaraca, pa bi se tako s njim zajedno selili i supruga i djeca. Međutim, što ako je žena ta koja je dobila šansu za napredak u karijeri?
zena i muskarac ljubav
Iako bi to ranije bilo nezamislivo, pokazalo se da bi više od polovice modernih muškaraca, mlađih od 45 godina, bilo spremno preseliti u drugi grad ili inozemstvo jer je njihova draga dobila fantastičnu poslovnu šansu.

Prema rezultatima istraživanja koje je provela jedna britanska tvrtka za selidbe, pripadnici starijih generacija, rođenih između 1945. i 1968. godine, za ovakav jedan radikalan potez spremno je 43 posto, dok bi samo 28 posto onih starijh zbog karijere svoje supruge pristalo da se preseli.

Među mlađim muškarcima,55 posto njih ima barem jednog drugara koji se preselila zbog toga što je supruga dobila bolji posao.

Otprilike je isti broj žena rekao da bi bez problema preselile obitelj u ako treba i na drugi kraj planeta, ako bi dobile bolju poslovnu ponudu.