Nadolazeći vikend u Opatiji u znaku je kozmetike, wellnessa i zdravog života

Opatija ugošćuje sajam Cosmetic News koji donosi novosti kako za profesionalce iz ovog područja, tako i za sve nas ostale. Ugodno proljetno, sunčano vrijeme okupat će Opatiju, a nakon ugodne šetnjice uz Lungo Mare svatko je dobrodošao pogledati sajam, poslušati koje zanimljivo predavanje ili virnuti što se od natjecanja upravo odvija na Cosmetic News-u u Sportsko-kongresnom centru Opatija. Dodatna ugodnost je da je ulaz na sajam BESPLATAN.
cosmeticnewsnajava

Ukoliko se među našim čitateljima krije talent i vrijedna ruka u šminkanju pozivamo nju ili njega da svoje vještine pokaže stručnom žiriju i ostalim natjecateljima te osvoji vrijedne nagrade.

Ovogodišnja tema natjecanja izgled je velike žene prošlog stoljeća – Fride Kahlo – koja je, može se reći, vrlo bliska današnjoj make up modi. Ista tema obilježava i natjecanje u oblikovanju noktiju u više kategorija te stoga ohrabrujemo sve vas koje obožavate noktiće da iskušate svoje znanje među ostalim djevojkama ovoga vikenda u Opatiji. Pored toga, novost sajma su natjecanje u sve popularnijem trendu oblikovanja ekstenzija trepavica te depilacija šećernom pastom za čiju je kvalitetnu izvedbu, svi znamo, potrebno stručno znanje.
cosmeticnewsnajava7
Među ovogodišnjim Cosmetic News izlagačima pronaći ćete sve od dekorativne, preparativne i aparativne kozmetike. Bit će izlagača koji su specijalizirani za oblikovanje i tretman noktiju, a zanimljivi su i izlagači proizvoda baziranih na ljekovitim sastojcima iz biljnog i mineralnog svijeta. Ipak, ono što je većini posjetitelja najveća radost jesu besplatne masaže i besplatno profesionalno šminkanje koje ovogodišnji Cosmetic News i njegovi izlagači nude.
cosmeticnewsnajava5
Predavanja na 23. Cosmetic News-u očekuju nas iz najrazličitijih područja kozmetike i wellnessa – od masažnih tehnika i upotrebe aromaterapije protiv fizičkih i psihičkih boli do radionice tehnika šminkanja za vjenčanja i savjeta o poboljšanju poslovanja salona. Posebnost ovogodišnjeg sajma je nepostojanje kotizacije za predavanja što znači da je ulaz na ista BESPLATAN.
Za sva ostala pitanja i nedoumice provjerite mrežne stranice sajma Cosmetic News ili se obratite vrlo pristupačnom timu organizacije sajma putem Facebook poruke, mailom na davorin.simunovic@ri.t-com.hr ili pozivom na 098/369 969.
Dobro došli u Opatiju i Cosmetic News 16. i 17. travnja 2016.!