NAJAVA: Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa Cosmetic News

23. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa Cosmetic News održat će se u subotu 16. i nedjelju 17. travnja 2016. u sportsko-kongresnom centru u Opatiji.
cn2016 1
Kao i svakog proljeća u Opatiji, najdugovječniji sajam kozmetike u Hrvatskoj okupit će velik broj izlagača koji će posjetitelje upoznati s najnovijim inovacijama iz svijeta kozmetike i wellnessa, dermatologije, manikure i pedikure, njege tijela i zdravog života. Pored toga, svi posjetitelji će imati priliku sudjelovati na edukativnim predavanjima gdje će voditi stručnjaci iz različitih područja kozmetike i wellnessa.
cn2016 3

Među sajamskim događanjima pronaći ćete i natjecanja u make up-u, dizajnu noktiju u nekoliko kategorija, oblikovanju ekstenzija trepavica i depilaciji šećernom pastom.

cn2016 4

Za sudjelovanje prijaviti se mogu kako profesionalke tako i amaterke.

Stoga ohrabrujemo one hrabre da iskušaju svoje vještine u ugodnoj atmosferi natjecanja na sajmu. Natjecanja na Cosmetic News-u svake godine karakterizira zanimljiva i izazovna tema, a ove godine to će biti izgled i duh velike žene dvadesetog stoljeća, Fride Kahlo.Frida-Kahlo slika
Organizatori sajma također pozivaju sve ljubitelje dobrog make up-a i dobre zabave da prisustvuju tom natjecanju kao zadnjem događanju u subotu 16. travnja 2016. u 18:30 sati i pruže podršku natjecateljicama. Nakon proglašenja pobjednika ili pobjednice natjecanja svi posjetitelji sajma dobrodošli su uživati u nastavku zabave zajedno s izlagačima, predavačima i organizatorima sajma u Night Clubu hotela Bristol u Opatiji.
Za detaljnije informacije o lokaciji Cosmetic News-a, sajamskim događanjima, satnici, izlagačima, predavanjima i svemu ostalom provjerite njihove web stranice, pratite ih na Facebook-u ili im se obratite na davorin.simunovic@ri.t-com.hr.
Vidimo se u Opatiji!