Najbolja prirodna krema za lice

Ovaj domaći ovlaživač za lice se sastoji od samo tri sastojka.I najbolji dio? Priprema traje nekoliko sekundi. I dok je pripremate – sve miriše. Ovaj recept za domaću hidratantnu kremu za lice će vas svakodnevno oduševljavati prekrasnim prirodnim mirisom, dok će vam u isto vrijeme vlažiti i liječiti kožu. Jednostavnost nikada nije bila jednostavnija. Najbolje stvari su uvijek jednostavne, zar ne?
najbolja-prirodna-krema-za-lice

Sastojci:

1/2 šalice djevičanskog kokosovog ulja
1 žličica tekućeg vitamina E (čuva od starenja i prirodni je konzervans)
5-7 kapi esencijalnog (eteričnog) ulja lavande (ili što već volite)

Priprema:

Evo što vam je činiti: jednostavno stavite tekuće kokosovo ulje, vitamin E i ulje lavande u posudu. Zatim izmiješajte. Ako radite ovu kremu dok je hladnije vrijeme, kada kokosovo ulje ima tendenciju da bude tvrdo, morat malo ugrijati kokosovo ulje na sobnu temperaturu, zgnječiti ga vilicom, te mikserom pomiješati ove sastojke kako bi se ulja povezala, a vi dobili glatki, kremasti proizvod.

Prebacite ovu jednostavnost u teglu. Čuvajte dalje od izvora topline i svjetla. Najbolje držati u hladnjaku kako bi bilo kremasto.

Korištenje i dobrobiti

Koristite ovu hidratantnu kremu ujutro i navečer za lice. Dovoljna je mala količina, a krema traje i traje …

Ako imate masnu kožu, vidjet ćete kako kokosovo ulje osigurava koži savršenu hidrataciju bez masnog osjećaja koji se često zna osjetiti kod kupovnih krema.

Vitamin E pomaže u oporavku od oštećenja i starenja kože, konzervira i pomaže kod opeklina, posjekotina, ožiljaka, itd., Ao dobrobitima lavande bi mogli napisati knjigu ..

Ne zaboravite i ovo:

Kokosovo ulje pruža prirodnu zaštitu od sunca.

Kokosovo ulje ostavlja zaštitnu barijeru protiv utjecaja iz okoliša

Kokosovo ulje je antioksidans, te je iveoma antibakterijski i antimikrobno bogato.

Ako ste trudni, kokosovo ulje je odlično protiv strija.

Kokosovo ulje je nježno i dovoljno sigurno za bebe i djecu, te se može koristiti protiv pelenskog osipa.
Izvor:atma.hr