Najbolje cipele sa petom iz Massimo Duttija

Pred kraj godine većina dizajnera izbaci posebnu kolekciju koja ima naglasak na potpunom glamu, boje poput zlatne, srebrene i nezaobilazne crne su nešto bez čega kraj godine ne može da prođe. Ukoliko nemate ideja kakve cipele da kupite za predstojeće blagdane i razne proslave, za vas danas imamo nekoliko opcija od popularnog brenda „Massimo Dutti“.

Osim što imaju vrlo kvalitetne stvari, uvijek isprate sve svjetske modne trendove i omoguće vam da ih imate uz vrlo dobre cijene. Pošto su cipele nezaobilazan dio svakog outfita danas vam donosimo nekoliko modela koji su se nama najviše svidjeli. Ukoliko volite luksuz, preporučujemo vam crne salonke sa vrlo zanimljivom petom. Ove su definitivno vrlo praktične za većinu party kombinacija. Ukoliko niste ljubitelj zlatne, preporučujemo sive štikle sa dosta šljokica, koje svojim dizajnom podsjećaju na vrlo popularne vintage modele. Ukoliko želite nešto odvažno, onda je tu za vas model sandala, vrlo interesantne boje vina. Ove su idealne za mini haljine, ili ipak nešto duže suknje, samo pazite tokom kombiniranja.

Ukoliko smatrate da su štikle neudobne, preporučujemo model sa dosta debljom blok petom, koja će vam dati dosta više udobnosti. Nadamo se da smo vam pomogli u odabiru novih party cipela.

Ove modele cipela iz Massimo Duttija za predstojeće party provjerite ispod.

najbolje-cipele-sa-petom-iz-massimo-duttija-1najbolje-cipele-sa-petom-iz-massimo-duttija-2 najbolje-cipele-sa-petom-iz-massimo-duttija-3 najbolje-cipele-sa-petom-iz-massimo-duttija-4najbolje-cipele-sa-petom-iz-massimo-duttija-5 najbolje-cipele-sa-petom-iz-massimo-duttija-6 najbolje-cipele-sa-petom-iz-massimo-duttija-7