Najbolje frizure za dugu kosu

Autor Datum 25/08/2018

Puno stila i šarma za najviše 15 minuta! Za vas smo priredili listu deset najljepših frizura koje se prave lako i brzo, a obećavaju super efekt! I, koja je vaš izbor?

Frizure za dugu kosu

Najbolje frizure za dugu kosu

1. Obična pletenica

Slatko, simpatično i nevjerojatno prosto za napraviti! Uplitanje kike sve smo naučile još kao male djevojčice, a ni dan danas obična pletenica nije izgubila na značaju i šarmu!

2. Neobična pletenica

Mada djeluje komplicirano, uz malo vježbe vrlo ju je jednostavno napraviti! Ovo je predivna i upečatljiva frizura, idealna za dame s vrlo dugom kosom i lijepo izgleda gotovo u svakoj prilici!

3. Neuredna punđa

Već smo pisali o velikom povratku punđi ove sezone na čelu saneurednom punđom, koja obećava jedno šik i seksi izdanje, bez mnogo truda! Za elegantnija izdanja, neurednu punđu ukrasite rajfom ili trakom za kosu! Neodoljiva frizura za manje od 2 minute!

4. Nizak konjski rep

Jednostavno, praktično i lijepo, posebno ako imate prirodno valovitu kosu! Ako ne, krajeve repa uvijte figarom i za jedva pet minuta bićete prezadovoljne učinkom! Uz ovu frizuru ne zaboravite naušnice!

5. Niska, elegantna punđa

Savršena glam frizura za trenutke kada nemate vremena za pranje i sređivanje kose. Stavite malo pjene ili gela na prste, zaližite kosu, vežite je u nizak rep, a zatim ga urolajte u punđicu! Sasvim elegantno, a opet vrlo jednostavno!

6. Punđicu sa strane

Punđe su doslovce spas za dugu kosu, štede vrijeme i uvijek ih je interesantno vidjeti! Varijacija punđi je bezbroj, te se možete poigravati kako vam je volja, a evo još jedne divne ideje: punđa sa strane!

7. Rep sa strane

Jedna od najboljih frizura za dugu kosu, tako bar tvrde stilisti! Pa pokušajte!

8. Konjski rep

Jedna od najvoljenijih frizura na svijetu! Istovremeno profinjen i otmjen, opušten i običan, atraktivan je uvijek, na svakom mjestu iu svakom trenutku! Visoko na potiljku, ili nešto niže, ravan, neposlušnu ili valovit, zalizan ili neuredan … izbor je samo na vama!

9. Opuštene kovrče

Damski i sa stilom! Jedna od najljepših frizura, bez premca, koja je razlog da poželite dugu kosu!

10. Visoka, elegantna punđa

Najefektniji izbor za svečane prilike! Možda djeluje kao veliki zalogaj, ali visoka punđa se uz pomoć neobičnog trika pravi za doslovno pet minuta! Aovde pogledajte kako!

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.