Najbolje nijanse lakova za nokte u toku zimskih dana

Zima je vrijeme kada možete biti hrabri sa bojom lakova. Što se tiče boja i njihovih nijansi koje volite to je način na koji prezentirate sebe svijetu oko vas. Tako da uvijek trebate nositi ono što odgovara vama i vašem stilu. Pošto ja dosta pratim modu i modne trendove, volim da gledam šta je u trendu, danas vam donosim nekoliko boja lakova za nokte koje su trenutno vrlo popularne. Također ću vam dati nekoliko preporuka za lakove za nokte, ukoliko želite obaviti brzi šoping ili želite nekome pokloniti neku finu nijansu, jer su lakovi za nokte uvijek dobar i fin poklon. Tako da danas ćemo pričati o nijansama lakova za nokte koje su trenutno vrlo popularne.
najbolje-nijanse-lakova-za-nokte-u-zimskom-periodu

Prljavo roza poznatija pod nazivom Dusty rose

Ovo je jedna od super popularnih boja sada. Ne samo kada su u pitanju nijanse lakova za nokte, nego i kao nijanse ruževa za usne. Također ova boja je sve prisutna i u modi, znači odjeća i asesoari su u ovim bojama vrlo popularni. Ova boja je vrlo otmjena i elegantna, vrlo lijepo izgleda na noktima pogotovo kod ljudi svijetlijeg tona kože. Prelijepa boja koja dolazi u mnogo različitih nijansi, koje su sve apsolutno prelijepe. Meni jedan od omiljenih lakova u ovoj nijansi je Revelique lak u nijansi 60 – Dear diary. Ovo je savršena dusty rose nijansa za moju boju kože. Inače vrlo su fini Revelique lakovi, ako ste u prilici, trebate ih probati. Traju nekoliko dana, otprilike 5. Suše se vrlo brzo, jedni su od najboljih po tom pitanju i sjaje se. Druga malo svijetlija dusty rose nijansa je Miss Sporty lak pod brojem 552. Ovaj je iz linije Lasting Color GEL Shine. Ovi lakovi su fine formulacije, ali ne traju baš dugo. Naravno trajnost laka možete produžiti ako stavite gel top coat preko.

Crvena

To je jedna od prazničnih boja. Ide uz zimu, ali i ljeto. Ovo je idealna boja za čitavu godinu. Uvijek dobro i elegantno izgleda. Jedna klasična boja kada je u pitanju beauty svijet. Crvena je boja idealna za decembar i januar, upravo zbog praznika i svih događaja u ovo doba godine. Sigurna sam da svaka žena ima nekoliko nijansi crvene ne samo u kolekciji lakova za nokte, nego i ruževa. Kada god ne znate koju boju da stavite na nokte, crvena ide idealno vjerujte. Bez obzira na boje outfita, šminke, sa crvenom se ne može pogriješiti. Meni jedna od omiljenih crvenih nijansi je Miss Sporty lak za nokte pod nijansom 150. Ovo je klasična crvena nijansa.

Siva

Iako ja nisam ljubitelj sive na noktima ova boja je izuzetno popularna. Naravno stvar je ukusa. Ja mnogo volim sivu boju i najčešće je nosim u odjevnim kombinacijama. Asesoari u ovoj boji su također puni pogodak. Važno je samo odrediti nijansu sive koja vam najbolje odgovara. Pošto imaju puno nijansi sive, teško je odabrati. Izuzetno su moderne sive sa mnogo šljokica u sebi, jer je glam u punom jeku u decembru. Iskreno, postoji puno lakova za nokte u ovim nijansama tako da vam ne bih davala preporuke, jer trebate izabrati onu koja odgovara najbolje vašem tonu kože.

Plava

Ne znam zašto, ali nijanse tamno plave su vrlo popularne ove zime. Ja volim tamno plavu kao boju za odjeću, jer je vrlo elegantna, ali ne volim je kao boju na noktima. Ja inače ne volim tamne nijanse lakova na noktima. Jednostavno ne pristaju mi. Mislim da plava boja na noktima ide idealno sa nekim detaljima od sivih šljokica. To je idealna manikura za novogodišnju noć. Izgleda tako zimski i praznično. Teško je naći dobar tamno plavi lak jer često nisu dovoljno pigmentovani, pa vam treba nekoliko slojeva. Mislim da u Catrice – u imate veliku ponudu ovakvih nijansi. Također, OPI ima veliki izbor, to su jedni od najboljih lakova. Jesu malo skuplji, ali vrijedi investirati u njih.

Boja vina

Mislim da ne trebam govoriti zašto, ali ova boja jednostavno ide uz čitavu zimsku priču, ne samo zbog vina kojeg konzumiramo u malo većim količinama, nego zbog toga što izgleda vrlo luksuzno. Ako ikada želite da izgledate luksuzno ukombinujte boju vina u vaš outfit i primjetit ćete razliku koju pravi.

To je sve za danas od mene. Nadam se da ste dobilu inspiraciju koju boju odabrati za narednu manikuru.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.