Najbolji prirodni lijekovi protiv prištića

Iskušaj ovih nekoliko prirodnih lijekova protiv prištića, definitivno su neki od velike koristi.
najbolji prirodni lijekovi protiv pristica

1. Vrećice čaja

Čaj ublažava otoke i crvenilo, a za borbu protiv prištića najbolji su zeleni čaj i kamilica. Jednostavno uzmi iskorištenu vrećicu čaja te ju malo ohladi u hladnjaku. Kad se ohladi, njome njžno protrljaj područja na kojima imaš prištiće te ostavi da čaj djeluje.

2. Led

Kad su prištići u pitanju, kockice leda mogu biti tvoj najbolji prijatelj. Pogotovo, ako se nisi mogla suzdržati pa si prištić morala istisnuti. Kockica leda smanjit će otok te malo ublažiti crvenilo.

3. Med

Nakon čišćenja lica, na prištiće nanesi malu količinu meda i pusti da djeluje barem nekoliko sati. Med je prirodni lijek koji će u kratkom roku smanjiti prištić.

4. Limun

Kiselina iz limuna uništitće bakterije te pomoći da prištić brže zacijeli. Stavi kapljicu limunovog soka na štapić za uši i lagano natapkaj na prištić. Upozorenje: limun nikako nemoj nanositi na cijelo lice.

5. Aspirin

Aspirin je super lijek za glavobolju, ali i za prištiće! Smrvi ga te mu dodaj 2 kapljice vode kako bi dobila gustu smjesu i zatim nanesi na prištiće. Pusti da djeluje sat vremena. Ni aspirin nemoj nanositi na dio kože koji nije zahvaćen prištićima kako je ne bi isušio.
Izvor:index