Kako najlakše i najbrže da organizujete poslovnu proslavu?

Autor Datum 10/04/2017

Organizovanje poslovne proslave povodom jubileja, slave firme i sličnih povoda itekako može biti stresno i naporno, a mi Vam dajemo savete kako da ova organizacija što lakše prođe.

Spisak zvanica

Nakon što napravite spisak zvanica, najlakše će biti da sastavite elektronsku pozivnicu koju ćete poslati cirkularnim mejlom. Ovaj način komunikacije će Vam oduzeti najmanje vremena, a ako imate proverene mejl adrese sa onima sa kojima sarađujete možete biti sigurni da će videti poziv i odazvati se.

Pripremite prostor

Dekorisanje prostora ne bi trebalo da Vam oduzme previše vremena: ako iznajmljujete prostor, lako ćete dogovoriti to sa vlasnicima, a ako preuređujete firmu, cveće na stolu i mnoštvo zakačenih balona brzo i efikasno će stvoriti atmosferu.

Tome možete dodati i nekoliko velikih sveća na stolovima za statement utisak i – sve će biti savršeno.

Napravite dogovor sa ketering agencijom

Za posluženje najbrže i najukusnije rešenje biće ketering. Odaberite pouzdanu ketering kompaniju koja već dugo postoji na tržištu i sama radi dostavu i neće biti nikakvih problema.

Ono što je potrebno jeste da sa ketering agencijom dogovorite sve detalje oko vrste i količine hrane, kao i vremena isporuke, kako ne bi došlo do nepredviđenih odlaganja.

Kada je izbor ketering zalogaja u pitanju, i tu smo se potrudili da Vam pomognemo.

Odaberite ketering slane i slatke zalogaje

Kada su u pitanju ketering slani zalogaji, predlažemo da se u najvećoj mogućoj meri okrenete predjelima, odnosno sitnim zalogajima popularno nazvanim finger (prst) hrana, koja će omogućiti Vašim zvanicama da uživaju u razgovoru i piću dodatno se oduševljavajući ukusima.

Tako za ketering predjelo možete birati razne sendvičiće, pitice, slane princes krofne, rolatiće i slično.

Ni slatki ketering ne bi trebalo da ostavi ravnodušnim Vaše goste, a mi Vam predlažemo raznobojne kolačiće – makarosne, kapkejkove i pop kejkove, koji se takođe mogu jesti „s nogu“, a sjajnog su ukusa i još lepše izgledaju.

Za glavno ketering jelo dobar savet je uvek roštilj sa raznim dodacima, poput krompira, pirinča i slično, ali možete poslužiti i ribu ukoliko je vreme posta.

Dekoracija ketering posluženja

Sam izbor ketering posluženja dosta određuje dekoraciju, a i ovo je nešto što treba da dogovorite sa ketering kompanijom.
Dobar savet je uvek da ih zamolite da se na jednom tanjiru ketering posluženja ne nađe više od tri boje, te da posluženje bude prebačeno na bele ili srebrne poslužavnike ili tanjire, jer ove neutralne boje čine da sam ketering dođe do izražaja, što Vam i jeste cilj.

Zatim, bilo bi dobro da tanjire ili poslužavnike sa ketering zalogajima – najpre slanim, a onda slatkim – postavljate na švedskom stolu, kome ćete dodati dinamiku postavljanjem balona iznad njega i simpatičnim nadstoljnjacima u istim bojama balona.

Slatki ketering neka bude postavljen i na štapiće i zaboden u neku veliku loptu, koja će biti postavljena na sredinu slatkog švedskog stola. Ovo može biti zanimljiva i simpatična dekoracija – svakako originalnija od klasične torte, koju većina gostiju i ne proba – a nju takođe možete fogovoriti sa ketering komapnijom, koja će sve Vaše želje brzo i efikasno sprovesti u delo, dok Vama ostaje uradite ono najvažnije – da se posvetite gostima.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.