Najnovija ponuda iz Zare – Jednostavno fantastično

Zara je jedna od omiljenih radnji za većinu žena svijeta. Osim što imaju vrlo pristupačne cijene, uvijek imaju mnogo zanimljivih modela koji vam mogu svaki outfit učiniti posebnim. Naravno da bi se odužili svim kupcima, imaju i mnogo basic stvari za svakodnevni look. Danas vam donosimo nekoliko novih modela koje je Zara izbacila za predstojeću sezonu koji su vrlo zanimljivi i posebni.

Koža je neizostavan materijal za pvu sezonu, tako da nam Zara donosi nekoliko zanmljivih modela kožnih jakni. Ukoliko ne volite pravu kožu, tu su modeli od imitacije kože također. Animal print je nekoliko posljednjih sezona „must have“ za svaki ormar. Ovisno o vašem stilu tu je nekoliko stvari u animal printu. Ukoliko ste vrlo hrabri tu je za vas dugi kaput koji je definitivno vrlo upečatljiv komad. Ukoliko želite da nosite animal print nešto decentnije tu je vrlo zanimljiva torbica.

Naravno koža i animal print se nalaze i na svakodnevnim stvarima za kreiranje outfita. Od suknji, haljina i košulja, veliki je izbor zanimljivih stvari. Na vama je da odaberete ono što najbolje odgovara vašem stilu i potrebama. Imat ćete veliku odluku pred sobom jer su gotovo svi modeli posebni na svoj način.

Provjerite najnovije modele iz modnog brenda Zara.

najnovija-ponuda-iz-zare-jefnostavno-fantasticno-1najnovija-ponuda-iz-zare-jefnostavno-fantasticno-2 najnovija-ponuda-iz-zare-jefnostavno-fantasticno-3 najnovija-ponuda-iz-zare-jefnostavno-fantasticno-4najnovija-ponuda-iz-zare-jefnostavno-fantasticno-5 najnovija-ponuda-iz-zare-jefnostavno-fantasticno-6 najnovija-ponuda-iz-zare-jefnostavno-fantasticno-7