Najveće laži o ženskoj ljepoti

Autor Datum 13/02/2018

U filmskim hitovima većina žena izgleda besprijekorno, a svaka je neprikosnovena kraljica šminke i frizure, kojoj ne treba pomoć stručnjaka da bi se sredila. Povrh svega, sređeni izgled postojan je bez obzira na vremenske nepogode i geografsku lokaciju.

Ovo je 5 najčešćih laži o ženskoj ljepoti koje postoje samo na filmu, pa se nemojte opterećivati ako ne možete postići takav izgled – jednostavno je nemoguće.

1. Ruž koji se ne razmazuje

Ima li ljepšeg prizora od odlično izvedenog filmskog poljupca? Bez obzira na kvalitetu podloge, pudera ili trajnog ruža, niti jedan kozmetički proizvod ne jamči otpornost na razmazivanje nakon strastvenog dodirivanja usnama!

2. Maskara koja ne mrda s trepavica

Vodootporna maskara ne može odoljeti monsunskoj kiši ili emotivnom slomu obilno popraćenom suzama. S druge strane, filmske junakinje obično su imune na ove pojave, pa imaju besprijekorno nanesenu maskaru čak i kada plaču.

3. Oči bez podočnjaka

Filmske heroine obično se bude bez podočnjaka i podbuhlosti, bez obzira na to da li su navečer skinule šminku (što se nikad ne događa) ili legle u krevet u razumno vrijeme. Ako su noć provele s glavnim junakom, a kamera zumira njihove usnule kapke, one su obično savršeno tamni i našminkani neutralnim bojama.

4. Puder koji se ne preslikava na druge stvari

Ako ste ikad naslonili glavu na muško rame sa kompletnom šminkom na licu, vjerojatno znate da tragovi pudera obožavaju njihove košulje i sakoe. Ali, u čarobnom Hollywoodu, neugodne mrljice nikad se neće naći na glavnom junaku.

5. Uvijek savršena kosa

Pod utjecajem vlage kosa se kovrča i dobiva na volumenu. Savršeno ispeglana kosa ili savršene kovrče ispod filmskog vodopada ili tijekom kišnog popodneva su apsolutna znanstvena-fantastika! To je zapravo samo frizer koji je sve vrijeme na setu, zadužen da glavna junakinja uvijek bude savršena.
Izvor:zadovoljna

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.