Napravite jednostavan potpuno prirodan šampon za kosu

Autor Datum 09/11/2017

Kosa, osobito kod žena, jedan je od najistaknutijih elemenata ljepote. Ipak, kosu stalno izlažemo štetnim faktorima koji uzrokuju smanjenje kvalitete kose pa ona postaje ostećena, suha i lomljiva na vrhovima.
napravite-potpuno-prirodan-sampon-za-kosu
Srećom, tu je prirodni šampon za kosu koji će joj vratiti sjaj, volumen i zdravlje. Ovaj prirodni šampon za kosu će poboljšati njen izgled, vratiti joj sajaj i povećati volumen nakon mjesec dana korištenja.
Ovaj šampon pruža izvanredne efekte za kosu, zbog svojih snažnih i zdravih sastojaka. Naime, njegovi spojevi sadrže visoke ljekovita svojstva, tako da se njihova kombinacija jednostavno radi čuda za kosu i vlasište!

Djelovanja sastojka iz ovoga prirodnog šampona

Kopriva ubrzava cirkulaciju, a cirkulacija je ključna za brži rast kose. Dobra prokrvljenost omogućuje bržu i učinkovitiju razmjenu tvari i njihov dotok do korijena vlasi.
AD kapi i Pantenol regeneriraju vlasište, a dobro znamo koliko je zdravo teme bitno za zdravlje kose.
Ricinusovo ulje je preporuka broj 1 svih dermmatologa kada je u pitanju zdravlje kose i vlasišta.

Potrebni sastojci za ovaj šampon:

750ml šampona od koprive (u litarskom pakiranju),
30 ml kapi ulja od koprive,
1 bočica AD kapi na vodenoj bazi,
100ml Pantenol otopine,
50 ml ricinusovog ulja.
Sve sastojke možete naći u bolje snabdevenoj ljekarni.

Način pripreme i korištenja:

Od litrenog pakiranja odvojite jedan dio šampona kako bi napravile mjesta za ostale sastojke. Dodajte mu ulja, AD kapi i Pantenol, pa sve dobro promućkajte da se sjedini. Šampon koristiti pri svakom pranju, dobro ga umasirajte u korijen vlasi, pričekajte par minuta da djeluje, pa isperite.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.