Napravite jednostavan potpuno prirodan šampon za kosu

Kosa, osobito kod žena, jedan je od najistaknutijih elemenata ljepote. Ipak, kosu stalno izlažemo štetnim faktorima koji uzrokuju smanjenje kvalitete kose pa ona postaje ostećena, suha i lomljiva na vrhovima.
napravite-potpuno-prirodan-sampon-za-kosu
Srećom, tu je prirodni šampon za kosu koji će joj vratiti sjaj, volumen i zdravlje. Ovaj prirodni šampon za kosu će poboljšati njen izgled, vratiti joj sajaj i povećati volumen nakon mjesec dana korištenja.
Ovaj šampon pruža izvanredne efekte za kosu, zbog svojih snažnih i zdravih sastojaka. Naime, njegovi spojevi sadrže visoke ljekovita svojstva, tako da se njihova kombinacija jednostavno radi čuda za kosu i vlasište!

Djelovanja sastojka iz ovoga prirodnog šampona

Kopriva ubrzava cirkulaciju, a cirkulacija je ključna za brži rast kose. Dobra prokrvljenost omogućuje bržu i učinkovitiju razmjenu tvari i njihov dotok do korijena vlasi.
AD kapi i Pantenol regeneriraju vlasište, a dobro znamo koliko je zdravo teme bitno za zdravlje kose.
Ricinusovo ulje je preporuka broj 1 svih dermmatologa kada je u pitanju zdravlje kose i vlasišta.

Potrebni sastojci za ovaj šampon:

750ml šampona od koprive (u litarskom pakiranju),
30 ml kapi ulja od koprive,
1 bočica AD kapi na vodenoj bazi,
100ml Pantenol otopine,
50 ml ricinusovog ulja.
Sve sastojke možete naći u bolje snabdevenoj ljekarni.

Način pripreme i korištenja:

Od litrenog pakiranja odvojite jedan dio šampona kako bi napravile mjesta za ostale sastojke. Dodajte mu ulja, AD kapi i Pantenol, pa sve dobro promućkajte da se sjedini. Šampon koristiti pri svakom pranju, dobro ga umasirajte u korijen vlasi, pričekajte par minuta da djeluje, pa isperite.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.