Neka se vaš partner malo potrudi

Ako ste u vezi i osjećate da je vaša iskra počela da se gasi, nemojte odmah očajavati. Dajte partneru priliku da se malo potrudi za vas.
sretan par
Potpuno je normalno i donekle očekivano da u vezama, posebno onim dužim, u nekom trenutku naiđe razdoblje “zasićenja”, ali to nije automatski znak za uzbunu. Neke stvari se daju ispraviti, a evo i kako:

Ispričajte mu kako ste proveli dan

Jedan od najboljih načina da “natjerate” partnera da mu nedostajete, jeste da se dobro zabavite bez njega. On želi biti dio vašeg života i želi vas učini sretnom, pa će pokušati pridobiti vašu pozornost. Time bi vam pokazao da možete dobro se zabavite i u njegovom društvu.

Nemojte mu biti dostupne u svakom trenutku

Ako vam dečko pošalje poruku, nemojte mu iste sekunde odgovoriti, osim ako je to nužno. Dajte mu malo vremena, neka se pita što se događa. To će ga još više zaintrigirati. Odgovorite mu tek nakon nekoliko sati jer će tada shvatiti da znate da provodite vrijeme i bez njega.

Ignorirajte ga

Ako se partner prema vama ponaša hladno, igrajte istu igru. Jednostavno se ponašajte kao da ste previše zauzeti da biste s njim razgovarali. Neka on vama prvi priđe. Ponekad je muškarcima potrebno da sami osjete da im nedostajemo – dajte im je.
Izvor:zena