Nemojte mjenjati svoj život radi muškarca

Većina žena kako bi ugodila svom muškarcu i pokazala koliko ga voli mijenja svoje navike i životni stil. Međutim, to je pogrešno. Nikada se ne smijete mijenjati zbog muškarca s kojim ste u vezi.
radi muškarca
Kada promijenite način svog ponašanja zbog njega, prestajete mu biti zanimljivi i on u vama više ne gleda djevojku u koju se zaljubio. Ponekad je mijenjanje dobro, ali samo ako imate loše navike i ako vam partner pomogne u tome da se riješite tih loših navika.

Ukoliko se mijenjate zbog muškarca i samo ste vi ti koji se bore za vašu vezu, taj odnos nakon nekog vremena postaje roditeljski i tu dolazi do problema.

Nemojte izgubiti prijatelje zbog partnera. Ako on zahtjeva da vi ostavite svoje prijatelje s kojima ste proveli cijeli život zbog njega, prvo se zapitajte što vi dobivate s tim. Nemojte ostavljati svoje aktivnosti i hobije zbog njega, jer nakon nekog vremena to vam više neće odgovarati.

Nemojte sebi dopustiti da za svaku stvar koju želite učiniti pitate partnera, jer onda vi više ne živite svoj život, nego njegov. Pokušajte napraviti neke kompromise i ravnotežu u vezi, jer na taj način ćete poboljšati svoju vezu, a nećete izgubiti sebe.
Izvor:Ljepota.ba