Neobični savjeti za ljepotu koji su djelotvorni

Ove ideje možda zvuče neobično, no ono što je bitno je da su djelotvorne.
nebicni-savjeti-za-ljetpo-koji-su-djelotvorni

1. Preskočite šampon

Svakodnevno pranje kose isušuje kosu i tjeme, uništava prirodne masnoće tjemena koje ga štite te dovodi do brojnih problema s kosom i tjemenom. Problemi s peruti, lomljivom kosom i osjetljivim tjemenom često su posljedica upravo svakodnevnog šamponiranja. Ako već ne možete bez pranja kose, isprobajte šampone za suho pranje i odgodite pranje za par dana.

2. Napudrajte trepavice

Kako bi vaše trepavice bile što izražajnije i bogatije, volumen im dodajte uz pomoć običnog dječjeg pudera. Nanesite prvi sloj maskare, zatim napudrajte trepavice, a potom nanesite završni sloj maskare et voila !, imat ćete pogled kroz guste trepavice koji će mu slomiti srce.

3. Istrljajte se kavom

Napravite smjesu od pola šalice zrna kafe, 3 velike žlice kokosovog ulja, pola šalice smeđeg šećera i par žličica cimeta. Dobivenu smjesu koristite kao piling za tijelo koji će vam besprijekorno njegovati kožu i pripremiti jeza hidrataciju. I još ćete savršeno mirisati!

4. Joga smijeha

Najbolji beauty savjet koji možete dobiti je da budete sretni i nasmijani, jer vas ništa ne čini ljepšim i mlađim od iskrenog osmijeha na licu. A kako biste potencirali dobre vibracije i pozitivnu energiju, preporučujemo vam da isprobate jogu smijeha. Postoje čak i studije koje su pokazale kako su žene koje su redovito išle na jogu smijeha atraktivnije zbog visoke razine estrogena koji je cijelo vrijeme prisutan u njihovim tijelima. Ili drugim riječima, sretni ste i nasmijani i rumeni, i cijelo se vrijeme hihoćete poput zaljubljene curice. Ima li išta bolje?
Izvor:cosmopolitan

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.